Oudercomité

Wat?

Op onze school is een enthousiast oudercomité actief... We trachten net dat 'ietsje meer' te doen waardoor we samen met het schoolteam een 'schitterende' school creëren.

Voor wie?

Iedere ouder is van harte welkom in ons oudercomité.  De enige vereiste is wat tijd kunnen en willen vrijmaken om mee te werken aan de doelstellingen van het oudercomité. Iedereen doet dit op zijn manier en binnen zijn eigen mogelijkheden.

Je vraagt je misschien nog af waarom je lid zou worden van ons oudercomité, want ten slotte hebben de meesten van ons nu al de handen vol…. Wel, het oudercomité is een uitstekende manier om te volgen wat er leeft op school. Het is ook de ideale kans om andere ouders te leren kennen. Bovendien laat het je toe een echte bijdrage te leveren aan de werking van onze school op jouw manier, volgens jouw beschikbare tijd.

Ouders die niet wensen deel te nemen aan de vergaderingen, maar occasioneel willen meewerken tijdens activiteiten zijn ook steeds welkom.

 

Ons doel?

Het oudercomité  is er niet voor zichzelf, maar voor alle ouders, voor alle kinderen en voor de school in haar geheel.Wat proberen we te realiseren?

  • Nevenschoolse activiteiten organiseren
  • Activiteiten van de school ondersteunen (bv. schoolfeest) 
  • Financiële middelen inzamelen (bv. eetfestijn, koekjesverkoop,... ) 
  • Een band onderhouden met de ouders (via alle activiteiten) 

Wens je lid te worden of heb je vragen of opmerkingen kan je ons steeds contacteren: oudercomitefaluintjes@gmail.com

We hopen je snel te ontmoeten!

In naam van alle leden van het oudercomité,De kernleden:

  • Stein Van Mulders, voorzitter
  • Tineke Baert, penningmeester
  • Katrien Töpke & Heide Colson, secretaris
 
AttachmentGrootte
Ledenlijst voor op website 18.09.2016.pdf107.7 KB